skip to Main Content

De betrouwbare boekhouder van Hofman & Van der Hoek

Ben je op zoek naar een betrouwbare en vakkundige boekhouder om de administratie van je bedrijf onder handen te nemen? Neem dan contact op met Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies! Wij verzorgen je boekhouding geheel naar wens. Wij zijn gespecialiseerd in de boekhouding van, en het geven van belastingadvies aan kleine en middelgrote bedrijven. Ook voor je startende onderneming bieden we veel mogelijkheden met betrekking tot het uitbesteden van de boekhouding. Twijfel je of de hulp van een boekhouder iets is voor jouw bedrijf? Het uitbesteden van je boekhouding aan Hofman & Van der Hoek biedt veel voordelen, want:

  • je bespaart veel tijd
  • we hanteren scherpe vaste prijzen
  • je werkt met deskundige en ervaren specialisten
  • we zijn makkelijk te bereiken, ook voor een afspraak face-to-face
  • we garanderen een snelle respons, waarom uitstellen tot morgen wat je vandaag al kunt doen?

Wil je meer weten over de services van de boekhouder van Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies? Lees dan verder, of neem meteen contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder.

Een boekhouder met jarenlange ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring weten de specialisten van Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies als geen ander wat de administratieve en financiële uitdagingen zijn van je onderneming. We weten dat je als ondernemer ontzettend veel zaken hebt lopen, en dat de boekhouding waarschijnlijk niet het favoriete onderdeel is voor jou. Schakel daarom de hulp in van onze ervaren boekhouder. Deze neemt de administratieve taken voor je uit handen. Zo kun jij je met zaken bezighouden die de reden zijn waarom je ervoor hebt gekozen om een eigen bedrijf te beginnen: je passie. Wij zijn altijd gemakkelijk te bereiken, via de telefoon, mail of app. Maar we begrijpen ook dat het fijn kan zijn om zaken face-to-face met je boekhouder te bespreken. Daarom nodigen we je uit om een afspraak te maken op ons kantoor in Arnhem. Heb je niet de mogelijkheid om naar ons kantoor te komen? De boekhouder komt ook graag bij jou langs. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, want persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Mogelijkheden voor starters

Het starten van een bedrijf is niet alleen ongelooflijk veel werk, maar het vergt ook een flinke financiële investering. Als starter heb je duizend-en-één dingen te doen, en daarom zou je aan de boekhouding het liefst zo min mogelijk tijd besteden. Daarom hebben we speciaal voor starters een pakket ontwikkeld voor een zeer scherpe prijs. Een ervaren boekhouder beheert zo de administratie van je bedrijf, zodat jij je met belangrijkere dingen bezig kunt houden.

Met het starterspakket verzorgt onze boekhouder onder andere:

  • de BTW aangifte per periode
  • het opstellen van de jaarrekening
  • de aangifte inkomstenbelasting
  • een mogelijkheid tot het aanmaken van verkoopfacturen
  • gratis ondersteuning

Boekhouder administratie advies

Voor het regelen van de administratie voor je startende onderneming maakt onze boekhouder gebruik van moderne boekhoudsystemen. Zo heb jij digitaal altijd inzicht in je administratie. De aanbieding van het starterspakket is geldig voor een jaar nadat jij je bedrijf ingeschreven hebt bij de Kamer van Koophandel. Wacht dus niet langer maar neem contact op met de boekhouder van Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies.

Ons moderne boekhoudsysteem

Zoals gezegd werkt de boekhouder van Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies met een modern boekhoudsysteem. Hierdoor kan snel en efficiënt gewerkt worden. Een ander voordeel van dit boekhoudsysteem is dat het volledig digitaal is. Zo heb jij 24/7 inzicht in je administratie. Ook heb je de mogelijkheid om zelf dingen aan te passen. Dat betekent dat je ervoor kunt kiezen om de volledige administratie uit te besteden aan onze boekhouder, of slechts een deel daarvan. Als je een bepaald onderdeel liever zelf in handen hebt, is dit een aantrekkelijke optie. De boekhouding laten regelen door een boekhouder van Hofman & Van der Hoek is zeer eenvoudig. Je scant de factuur in en stuurt deze naar ons via een app of via de mail. Wij regelen verder alles.

Neem contact op

Wil je na het lezen van deze informatie ook kennis maken met de boekhouder van Hofman & Van der Hoek Administratie en Belastingadvies? Bezoek dan ons kantoor in Arnhem, of maak een afspraak op een locatie van jou keuze. We bespreken dan de mogelijkheden van het aan ons uitbesteden van je boekhouding. Dat kan door eenvoudig telefonisch contact op te nemen via 026-3764595, of stuur een mail naar info@hofman-hoek.nl. Ook heb je de mogelijkheid om ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Bespreek de mogelijkheden met een betrouwbare en ervaren boekhouder van Hofman & Van der Hoek.